Zenei vállalkozáshoz válassz székhelyszolgáltatást!

A napokban nagy mérföldkőhöz érkeztem: elhatároztam, hogy megalapítom első, zenei témában tevékenykedő cégemet! Igen ám, de a megfelelő cégprofilhoz nem elég határozottnak lenni, számos adminisztratív kötelességnek is eleget kell tenni. Például céget is csak úgy tud ám az ember bejegyezni, ha meg van hozzá a megfelelő székhely. Ez pedig azért fel tud vetni néhány kérdést. Érdemes-e például az embernek irodát bérelni valahol, hogy legyen mit bejegyezni a céghez? Vagy talán a saját ingatlanját kellene használni a cég székhelyeként? Szerencsére nemrég valaki a figyelmembe ajánlotta a szekhelyszolgaltatas24.hu oldalát, és ez sokat segített a helyes döntést meghozásában a témában.

Én ugyanis az említett oldal hatására úgy döntöttem, hogy a székhelyszolgáltatás mellett teszem le a voksomat. A székhelyszolgáltatás egyáltalán nem ördögtől való dolog. Azt jelenti, hogy leteszed a voksod egy szolgáltató mellett, aki a saját elérhető címét bejelenti a céged székhelyeként. Az ehhez szükséges adminisztráció elindításához nem kell mást tenni, mint a szekhelyszolgaltatas24.hu oldalán kitölteni egy rövid online kérdőívet, hogy felvegyék veled a kapcsolatot, és elindulhasson a szerződéskötés. Ha nem rendelkezel ügyvéddel, az ügyvéd biztosítása a folyamathoz benne van az árban, azért semmi pluszt nem kell fizetned. Ha pedig megvagytok a szükséges papírmunkával, szerződéskötéssel, akkor a szekhelyszolgaltatas24.hu csapata felveszi a cégbírósággal a kapcsolatot, és a kívánt címet bejegyzik hozzád, mint székhelyet.

Miért jó a székhelyszolgáltatás? Mert megtakaríthatod az irodabérlés költségét, a saját ingatlan bejegyzése miatti építményadó költségét, és mert lesz, aki intézze a postádat és képviseljen téged a hatóságok előtt, hivatalos ügyintézés kapcsán. Én belevágok a szekhelyszolgaltatas24.hu csapatával az oldalamon – te hogy döntesz?