Masszázs zenével is kikapcsol

A zene mindenki számára nagyon fontos tud lenni. Mindig úgy gondoltam, hogy ha egy zene jó, akkor ahhoz csak jó élmények tudnak társulni, és azok az élmények mindig kedvesek lesznek. A zene szeretete szerintem már gyermekkorban kialakul és végig kíséri az embert élete végéig. A jó zene soha nem tud unalmas lenni, vagy éppen hétköznapi. Az mondják, az élet az úgy jó, hogy ha van hozzá háttérzene, és gondoskodni is kell arról, hogy ténylegesen szóljon valami zene minden élethelyzetünkben. A zene által még barátságok is tudnak köttetni, mint ahogy én és a barátnőm is így találkoztunk a kórusban gyerekkorunkban, és azóta is jó kapcsolatot ápolunk.

Ő mesélte, hogy nagyon fájt a nyaka és már mindenféle otthoni praktikát kipróbált, de nem változott a helyzet. Kipróbálta azt is, hogy új matracot, kispárnát vett magának, ezektől ténylegesen azt várta, hogy napokon belül enyhülni fog a fájdalma, de nem így lett. Ezért ahhoz folyamodott, hogy elmegy egy masszázs szalonba és megmasszíroztatja profi szakemberekkel magát. Sokat olvasott arról, hogy mennyire hatásos tud lenni egy–egy fajta masszázs, de még nem próbálta. Talán ez az intő jel, a folyamatos nyakfájása késztette, hogy elmenjen egy ilyen szalonba, és kezeltesse magát. Mivel a barátnőm nem volt még ilyen helyen, és még az ismerőseink között sem talált olyan személyeket, akik masszázsra járnak, főleg hátmasszázsra, így magának kellett megkeresnie azt a masszázs szalont, amelynek majd bizalmat szavaz.

Nem is kellett nagyon sokat keresnie, hiszen az internet adta lehetőségeknek köszönhetően pár kattintás után máris rátalált egy remek masszázs szalonra, mely szalon a nyaki területekre is koncentrál, és végez is kimondottan nyakmasszázst. Nagyon megörült az oldalnak a barátnőm, és rögvest át is küldte az elérhetőségét; karmathaimasszazs.hu/nyakmasszazs, hogy én is nézzem meg. Közösen arra jutottunk, hogy nagyon megnyerők, már az első kattintások után. Az oldaluk; karmathaimasszazs.hu/nyakmasszazs profin szerkesztett, csodás színeket használva, a szemnek nagyon tetszetős felülettel, amelyen jó volt tájékozódni.

Nem is csoda, hogy maradásunk támadt az oldalon, hiszen annyira fontos információkat tartalmaz a nyaki fájdalmakkal kapcsolatban, hogy érdemes mindenkinek elolvasnia. A kialakulásától kezdni felsorolni, és természetesen odáig viszi a tájékoztatást, hogy milyen masszázzsal lehet orvosolni a fájdalmat. A keleti masszázs egy nagyon érdekes világát tudta a barátnőm első körben olvasva megismerni, hiszen az oldal az érdeklődői számára nagyon sok információt szolgáltat. A barátnőm nagyon meglepődött azon, hogy ez a masszázs ruhában történik majd, mármint, hogy ő marad ruhában. Nem fognak semmilyen olajat használni, csupán akkor, ha a fájdalom akkora, hogy thai izomlazító krémet kell használni, mely gyógynövényekből készül.

Annyira megtetszett a barátnőmnek ez a masszázsszalon, hogy azonnal be is jelentkezett hozzájuk. Még válogatni is tudott a szalonok között, hiszen a városban kettő is megtalálható, így a hozzá közelebb esőt választotta. Az időpont, amelyet kitalált magának a barátnőm még foglalható volt, és akkor látta meg, hogy éppen akciós áron tudja majd igénybe venni a szolgáltatást. Szinte el sem hitte, hogy rögvest kapott időpontot, melynek kedvező lesz az ára. El is ment a szalonba, igazi profi kezek közé került, ténylegesen olyan mozdulatokat végeztek, melyek a nyaki izmok lazítására szolgáltak, hiszen ez a masszázs célja. Olyan alapos és lazító masszázst kapott, melyre gondolni sem tudott eddig, hogy milyen jó. Már az első alkalmak után érezhető volt a változás nyaki fájdalma már elmúlóban van, így másnak is ajánlja a szalont.