Egyedi pólót terveztem a zenész barátnőm szülinapjára

Közeleg az egyik legjobb barátnőm születésnapja, aki pedig jazz zenével foglalkozik. Egészen pontosan jazz hegedűs. Nem sokan vannak tisztában azzal, hogy hegedűn is lehet ezt a zenét játszani. Ha meghallják a jazz szót, elsőre mindenkinek a nagybőgő, dob, a trombita, szaxofon és a zongora jutnak eszükbe. Sajnos nem foglalkoztatnak olyan sűrűn hegedűsöket ebben a műfajban. Éppen ezért tisztelem nagyon a barátnőmet, és azt a kitartást, amivel a munkáját végzi. Több koncertjén is voltam már, és nem csak hallani öröm, hanem ránézni is.

Sokáig gondolkoztam azon, hogy milyen ajándékkal lepjem őt meg születésnapjára. Még hónapokkal a szülinapja előtt vettem jegyet az egyik kedvenc zenészének a koncertjére, azonban sajnos ezt a járvány miatt lemondták. Nekem pedig más ajándék után kellett néznem. Arra jutottam, hogy valami olyan praktikus, a hétköznapokban is használható ajándékot fogok adni, ami a személyiségét is kifejezi. Mivel tudom, hogy nagyon szeret öltözködni, egy egyedi ruhadarab mellett tettem le a voksomat: pólót fogok neki tervezni.

póló tervezés

Ha már a koncertjére nem sikerült eljutnunk, a kedvenc zenészét szerettem volna a pólómintán megjeleníteni. A póló tervezés azonban nem egyszerű feladat. Nem szerettem volna csak egy egyszerű fotót rányomtatni az ajándék pólóra, annál valami igényesebbet szerettem volna. Egy ideig próbálkoztam magam is összedobni valamit, de egy idő után beláttam, hogy nem szégyen profi segítséget kérni. Elvégre is a legjobb barátnőm születésnapi ajándékáról van szó, a legjobbat akarom kihozni belőle. A neten keresgélve találtam rá a Lolmarkt oldalára, akik a póló tervezés folyamatában is segítséget kínálnak.

Végiggörgetve az oldalukon szemet szúrt, hogy milyen nagy gyorsasággal dolgoznak. A rendeléstől számítva már egy-két napon belül képesek kiszállítani a kész pólót. Tehát nem kell attól félni, hogy ha a szülinap előtt 1-2 héttel rendelem meg, akkor kicsúszok az időből. Arra is fel vannak egyébként készülve, hogy mivel sokan ajándékba rendelnek, nem lehetnek mindig biztosak az ünnepelt ruhaméretében. Pont erre az esetre találták ki a méretbiztosítást, amit alig 200 forintért igényelhetünk. Ez arra szolgál, hogy ha nem megfelelő a méret, akkor ingyen vissza tudjuk küldeni egy cserére, ezzel megspórolva az egyébként 1980 forintos szállítási költséget. Szuper! Nem kell attól tartanom, hogy nem fog passzolni a póló.

Ahogy néztem, már amúgy is elég széles volt a kínálatuk. Legény-, és leánybúcsús pólók, családtagoknak szóló pólók, filmes, poénos, vagy ünnepekhez kapcsolódó pólók, és szülinapos pólók. Sőt, mintás bögréket, és újabban szájmaszkokat is készítenek. Nagyon tetszettek a szülinapos pólóik is, viszont én kifejezetten egy zenével kapcsolatos pólót szerettem volna elkészíttetni. Nem csak mintából, hanem színekből is sok opció között tudunk válogatni. Az oldalukon leírtak alapján a minta még számos mosás után is sértetlenül megmarad, tehát elég hosszú életű. A póló anyaga pedig prémium minőségű pamut, vagy pamut-poliészter, ami a kényelemről biztosít. Engem abszolút meggyőztek.

Felvettem velük a kapcsolatot azért, hogy segítséget kérjek a minta megtervezésében. Leírtam nekik az ötleteimet, és hogy miként képzeltem el a mintát, a feliratot, és most már csak várom a válaszukat a kész tervvel. Utána pedig, ha tetszik a terv és megrendelem, akár már a rá következő napra itt is lehet nálam a póló. Egészen biztos vagyok benne, hogy a barátnőm meg lesz őrülve ezért a pólóért, ha tényleg olyan lesz, ahogyan azt elterveztem. Már el is képzeltem, ahogy a következő koncertjén a tőlem kapott ajándék pólójában lép a színpadra.