Az oldal, ami megoldást nyújtott megannyi függő zenésznek

A függőség, az alkoholbetegség rengeteg zenészt érint, nagyon sokan vannak, akik ebben a szakmában hasonló gondokkal küzdenek.

Vannak, akik nem vesznek erről tudomást, és addig pusztítják magukat az alkohollal, amíg komolyabb betegségeik nem lesznek, de vannak olyanok, akiknek megjön az eszük és profi segítséget kérnek.

Van egy zenész barátom, aki az utóbbi kategóriába tartozik, neki sikerült túljutni a függőségeken és nem félt segítséget kérni a https://felepulok.hu/blog/13-az-alkoholizmus-fokozatai-hol-kezdodik-valojaban-az-alkoholbetegseg oldaltól.

Ez az intézmény mindenféle függőségekkel küzdő emberekkel foglalkozik, segítenek nekik abban, hogy megtanulják, hogyan tegyék le az üveget, hogyan éljenek szenvedélyektől mentes életet. Az említett barátomnak is Ők segítettek.

Nagyon kétségbeesett volt, mindig ivott, volt, hogy már fellépését is törölni kellett, de az volt az utolsó csepp a pohárban, mikor a felesége elhagyta az alkoholfüggősége miatt.

Akkor határozta el, hogy változtatni fog és jelentkezet a https://felepulok.hu/blog/13-az-alkoholizmus-fokozatai-hol-kezdodik-valojaban-az-alkoholbetegseg központnál egy 28 napos felépülési programra.

Azt mondta, hogy nem volt egyszerű, de a központnál mindent megtettek hogy megkapja a szükséges segítséget. Rengeteg előadás, csoportos beszélgetés volt, sok korábbi függő segített nekik, hogy megtalálják magukban a motivációt, a szakemberek pedig segítettek a testi okokon túl a függőségek lelki okait is felderíteni, hogy könnyebben le tudják tenni az italt.

Sokan vannak, akik a felépülésük után visszaesnek, de ennél az intézménynél kevés ilyen ember van, inkább azok vannak többen, akik soha többé nem nyúlnak alkoholhoz, vagyis soha többé nem lesznek alkohol függők.

A cég segített a barátomnak, nekik köszönhetően visszaszerezte a feleségét is, a hírnevét is, és már nem kell azon aggódnunk, hogy mikor lesz komolyabb baja a túlzott alkoholfogyasztásból.

Szerencse, hogy megtalálta a https://felepulok.hu/blog/13-az-alkoholizmus-fokozatai-hol-kezdodik-valojaban-az-alkoholbetegseg cikket, és a segítségükkel le tudott szokni az alkoholról. Bele sem merek gondolni, mi lenne vele ma, ha nem kap időben profi segítséget. De szerencsére nem kell ezen gondolkoznunk, hiszen a felepulok.hu minden segítséget megadott neki, és sikerült is leszoknia, így sokkal teljesebb, szenvedélyektől mentes életet élhet már.