A gyerekek, sőt, a babák, és a magzatok is imádják a zenét

Írtam már, hogy valószínűleg nincs olyan ember, aki gyűlöli a zenét. Hát most még egy-két lépéssel tovább megyek: szerintem olyan gyerek, sőt, baba sincsen. Sőt, ha lehetne ilyen kutatást végezni, valószínűleg kiderülne, hogy már magzat korban, születés előtt is élvezik a babák a zenét. Egyesek a zene alapütemét azzal hozzák összefüggésbe, hogy ez a méhen belüli szívdobogásra (az anyáéra) emlékezteti az embert. Érdekes, az biztos.

De nyilván nemcsak zene kell egy gyereknek, hanem mindenféle, például pelenka, amit megvehetünk egy bababoltban. Ha a link nem működne, itt a link szövege: www.lord.shop.hu/bababolt.

A LORD Shopban nagy mennyiségben (csomagok) és választékban (több mint 20 kategória) vásárolhatunk pelenkákat. Legyen szó textilpelusról, úszópelenkáról, bugyipelenkáról, bambusz pelenkáról (de komolyan, a bambusz természetes rostjai segítenek a nedvességet elvezetni, legalább is ezt írja a honlap), kis baba pelusról (2 – 5 kg között), 2-es, 3-as, 4-es, 5-ös, 6-os, vagy egészen 7-es (XXL méretig, ami 20 – 30 kg között ajánlott), mindent megtalálunk.

Aki pedig pelenkázott már, tudja, hogy a pelenkázáshoz szükség van még nedves törlőkendőre is, ezek közül is sok félét vásárolhatunk a webshopban. De bár a bababolt az alap, vagyis fő profil, találunk itt minden félét: borotvákat, szúnyogriasztókat, kozmetikai termékeket, stb.

Jelenleg, a vírushelyzetre való tekintettel a személyes átvétel szünetel, így házhoz szállítással rendelhetjük meg az árukat. A “szokásos” módszer a GLS futár közbenjárásával lehetséges, míg létezik egy ún. túrajárat is, amely Budapest egyes kerületei mellett az agglomeráció sok településén is megfordul. Tartsuk nyitva a szemünket, ezzel a lehetőséggel, ahol a Lord Shop (www.lord.shop.hu/bababolt) saját, a termékek szempontjából jól képzett és szaktudással rendelkező futárai hozzák ki a termékeket, akár ingyen is lehet a házhoz szállítás, ha eleget vásárolunk.