A co2 palack dal és a barátnőm sörcsapja

Nagyon sok hazai előadót hallgatok, és szinten megszállottan keresem a fiatal, kezdőket. Ők még bátran vállalják az egyediségüket és a saját gondolataikat. Őket még nem szennyezte be a divat, az elvárások hada, merik vállalni teljesen önmagukat. Legutoljára egy olyan zenekarnak a koncertjén voltam, akik az egyik dalukat a co2 palackokról írták. Nagyjából úgy tudom elképzelni az ő jövőjüket, mint a Belga.

Sörcsaphoz kellett a palack

Lényeg a lényeg, hogy néhány infót már megtudtam a dalból, de elkezdett érdekelni a téma illetve kiderült, hogy az egyik barátnőm pont co2 palackot keres, mert a kocsmában, amit üzemeltet oda szükséges egy ilyen a sörcsapoláshoz. A koncert után rákerestünk a co2 palack kifejezésre, ahol megtaláltuk a gazapalckfutar.com oldalt. Láttuk, hogy leginkább a telefonos kapcsolattartást preferálják, de mivel már nagyon késő volt, így inkább csak egy visszahívást kértünk.

Nagy a kínálat

Másnap reggel vissza is hívták a barátnőm, és mivel Budapesten található a kis kocsma, ezért még a kiszállítás is kedvezményes volt. Ez a cég kedvezményes szállít Budapesten és annak a 20 kilométeres körzetében. A szakmában 17 éve vannak és megfelelő szakmai tapasztalattal rendelkeznek. Végül is a gázzal nem szabad játszani, mert ha nem úgy használjuk ahogy kell, csúnya vége is lehet. Amúgy a co2 palack többféle kiszerelésben is kapható. Van: 7 literes, 14 literes, 27 literes, 40 literes és 50 literes is. Ez pedig csak a co2 palackok közötti választék. Ezen kívül szállítanak még PB gázpalackokat, oxigénpalackokat, argon palackokat és hélium palackokat is. Ezzel pedig nem soroltam fel az összeset.

Az oldal blogján megtudtam, hogy nem rég betiltották, a gázpalackokkal való házalást. De nem szabad félreérteni, nem a szállítást, hanem azt, hogy valaki csak úgy megjelenjen, és azt mondja, hogy neki van eladó gázpalackja, ha kell, akkor lehet venni. Most már csak a valóban legálisan működő forgalmazók szállíthatnak palackokat, amilyen ez a gazpalacfutar.com is.

Nagyon gyorsan dolgoznak

Elmondásuk szerint, nagyon is jól tudják, hogy ha kifogy a gáz, akkor egy egyszerű kis háztartásban ugyan akkora szükség lehet rá, mint egy nagyobb, kereskedelmi cégnél. Nem szokták hátrébb sorolni a háztartásokat, hanem leginkább a rendelés sürgősségét veszik figyelembe. Minden héten rengeteg helyre járnak, és mindig próbálnak a lehető legjobban az ügyfélhez igazodni. Volt már olyan eset, hogy mindössze 1 perc telt el a rendelés és a kiszállítást között. Nyílván a közelben voltak, azért az időutazásra még ők sem képesek, de egészen megszokott nálunk az, hogy 90 perc alatt lebonyolítanak 10 megrendelést is. Tehát, átlagosan kevesebb, mint 10 perc alatt letudnak egy szállítást.

Igaz, nekem nincs szükségem se co2 palackra, se PB gázpalackban, ami leginkább a háztartási felhasználásra szolgál, de mindenesetre megjegyeztem ezt az oldalt, ha a jövőben bárkinek szüksége lenne ilyesmire, akkor tudjak nekik egy jó tippet adni.